dimarts, 9 de gener del 2018

Han vengut els Reis!

Els Reis Mags han passat per Palmanyola i, com cada any, han duit un munt de juguetes per als petits, i ens han deixat a tots uns moments màgics i inoblidables.

Dia 5 els vàrem poder veure a la cavalcada pels carrers del nostre poble. L'APIMA, juntament amb l'Associació de veïnats, va preparar una fantàstica carrossa, amb una decoració relacionada amb el circ. Volem aprofitar per donar les gràcies a tots els que varen col·laborar en la seva decoració. Una feinada, però que vist el resultat, va valer molt la pena. També mencionar a les patinadores del Club Patín Levante, molt vinculat a la nostra escola, que ens varen acompanyar durant la desfilada.

I dia 8, en tornar a classe, els nins i nines varen trobar-se amb una sorpresa: els Reis també havien deixat regals a l'escola. L'APIMA s'havia encarregat d'escriure una carta, i pareix que tothom s'ha portat bé enguany, perquè hi ha hagut regals per a totes les classes. I a més, el regal estrella d'enguany: un futbolí per compartir entre tots!

Vos deixam algunes fotos d'aquests moments tan especials. I també un vídeo amb un resum de la cavalcada per descarregar!