dimecres, 4 de juny del 2014

ÈXIT DE LES EXHIBICIONS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Dilluns es va fer la darrera exhibició de les extraescolars, que va ser PATINATGE, varen realitzar una coreografia els més petits i una altre els patinadors més grans. La combinació de la música seleccionada i el ball va quedar genial!
Es varen entregar per part de l´APIMA les medalles a tots el participants.







ALOHA MENTAL ARITHMETIC: Els alumnes i monitors van fer un taller amb els pares, on mostraren la dinàmica d´una classe. i varem comprovar  l´aprenentatge i capacitats matemàtiques dels alumnes.
Tots els nins/es varen tenir el seu diploma per la feina realitzada al llarg del curs. Enhorabona!

PLAY ENGLISH:   Els nins/es ens varen cantar 3 cançons, on es va poder apreciar l´evolució tan gran que han fet tots el alumnes, per això també es va fer entrega d´un diploma per cada participant

BALLET: Totes les ballarines estaven molt guapes i brillants, les coreografies i la música varen estar molt ben escollides i interpretades, fent referència a la simbologia de la primavera i estiu. A més d´un li botaren les llàgrimes de lo guapo que va quedar...  Aquí teniu les medalles que varem entregar per cada una








Moltes gràsis a tots els participants! Tant nins/es, papas i mamas i un agraïment especial a tots els monitors de les activitats per la seva tasca!
Fins l´any qui ve!