dilluns, 4 de juny del 2018

Sopar fi de curs

Ja han acabat les activitats extraescolars i s'acosta el final de curs, així que ja estam tancant els darrers detalls de la gran festa! Serà el capvespre del divendres 22 de juny.

Enguany tendrem graduació, jocs de jardí, meltdown, música, animació, i clar, el sopar!

Recordau que per assistir al sopar heu d'emplenar el full d'inscripció (que ja es va repartir a les motxilles dels nins) i lliurar-lo al tutor/a com molt tard el dilluns 11. El pagament l'heu de fer al compte corrent de l'APIMA a Bankia: ES21 2038 3486 21 6000003304.

El menú és el mateix d'anys anteriors: nuggets, frankfurt, patatilles i ketchup per als nins i pa amb oli de formatge i cuixot per als adults. El preu del menú d'adult és de 8 euros per als socis i 12 per als no socis; el menú infantil és gratuït per als socis i costa 2 euros per a la resta. El preu inclou la beguda, la picada i l'ensaïmada de postre. Aprofitam per recordar-vos que no està permesa l'entrada ni consum d'alcohol en tot el recinte escolar.

Igual que l'any passat, per reduir l'impacte mediambiental, no hi haurà tassons d'un sol ús. Podeu dur els vostres tassons de casa o comprar els tassons reutilitzables de l'APIMA el mateix dia al preu d'un euro.