dimecres, 27 de març del 2019

Xerrada sobre llibres imprescindibles

La setmana passada vàrem tenir a l'escola una molt interessant xerrada sobre els llibres imprescindibles per a infants i joves.

Miquel Rayó ens va introduir a l'amor per la lectura, i com ajudar els nostres fills a compartir aquesta meravellosa afició. Ens ho va il·lustrar fent un recorregut des del passat, recordant Ramon Llull ("sense gramàtica no hi ha cultura"), passant per clàssics de sempre, per títols mallorquins, i pels més actuals, amb temes molt diversos. Com a bon devorador de llibres ens va recomanar els millors títols i amb les millors il·lustracions per als nostres fills i ens va donar idees de com ajudar-los a compartir aquesta meravellosa afició.

Recordau que aquesta activitat, organitzada per l'APIMA, es va fer en el marc de les xerrades que el Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears ofereix a les associacions de pares i mares. I en no serà la darrera, encara tendrem dues activitats més durant el que queda de curs! El dia 10 d'abril en Mariano Sbert ens farà la xerrada que du per títol "Com podem ajudar a evitar el postergar als nostres fills. No deixis les coses per a demà", mentre que el 8 de maig serà el torn d'en Toni Roig que ens parlarà d'eines digitals per a pares i mares. No vos ho podeu perdre!