dilluns, 20 de maig del 2019

Voleibol a l'escola

El passat dimarts vàrem tenir a l'escola una jornada de promoció del volei organitzada per l'Apima i el Club Voleibol Bunyola. Un bon grapat de nins i (sobretot) nines varen passar una divertida estona descobrint aquest esport. La jornada va acabar amb un convidat molt especial, en Tià Sánchez, una de les promeses del volei espanyol, col·locador del Urbia Voley Palma, que és un dels millors equips de la Superlliga nacional. Els nins varen poder fer preguntes a en Tià i després varen tenir l'oportunitat de jugar amb ell! Al final d'aquesta entrada podreu trobar diverses fotos de la jornada.

L'èxit d'aquesta jornada ens fa ser optimistes de cara a aconseguir una activitat extraescolar de volei a l'escola per al pròxim curs.

Volem aprofitar per informar-vos de dues activitats més que organitza el Club Voleibol Bunyola. Per una banda, el pròxim dijous 23 de maig, de 16:30 a 18:00, faran una altra jornada de promoció, aquesta vegada al Pavelló Municipal de Bunyola (més informació). Per altra banda, han organitzat un campus d'estiu de l'1 al 6 de juliol. Si en voleu més informació sobre el campus, podeu escriure a estadesvoleibol@gmail.com. 


Volem acabar donant les gràcies al Club Voleibol Bunyola per l'organització d'aquests esdeveniments i a en Tià Sánchez per la seva participació en la jornada.