dimecres, 22 de febrer de 2017

Xerrada sobre prevenció de riscos digitals

L'APIMA té el plaer de convidar-vos, en el marc de les activitats que organitza el Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears, a una molt interessant xerrada sobre prevenció de riscos digitals. Serà el proper dimarts dia 7 de març a les 18:00 a la sala multiusos de l'edifici de primària.


Durant la sessió s’abordaran les inquietuds que en mares i pares desperta l’ús d’Internet per part dels seus fills i filles. A partir d’una contextualització del que suposen les noves tecnologies, Internet, les xarxes socials, els dispositius mòbils, etc. s’esbrinaran "zones de risc" (especialment el cyberbullying, contacte amb persones desconegudes ...) en les que cal parar esment. Es farà especial èmfasi en les edats dels nostres fills (educació primària).

El ponent serà el Sr. Toni Roig, llicenciat en Pedagogia per la UIB i estudis d'Humanitats per la UOC, amb un llarg currículum relacionat amb les noves tecnologies. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Palma (1988-2007), director de la Fundació de les Illes Balears per a la Innovació Tecnològica, iBit (2007-2011), cofundador el 2012 d'Agencia de Aprendizaje. És membre de la Junta de Govern del Col·legi de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears i de l'Associació de les Illes Balears per a l'Excel·lència, ABAEX. Especialitzat en competències digitals, és el responsable d'aquest àmbit en el Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) de la Cambra de Comerç de Mallorca. Formador en múltiples cursos presencials i en línia.

 L'APIMA oferirà servei d'escoleta, que serà gratuït per als socis i amb un cost de 2€ per família per als no socis.