dimarts, 5 de juny del 2018

Cúpules de Leonardo

Encara tenim temps per a més activitats interessants abans que acabi el curs!

Recordareu que fa uns mesos en Pep Lluís de la Societat Balear de Matemàtiques ens va fer un contacontes molt especial, on els números eren els protagonistes. Idò la setmana que ve el tornarem a tenir a l'escola, amb una nova activitat. Aquesta vegada construirem amb peces de fusta una cúpula dissenyada per Leonardo da Vinci. Això ens servirà per reflexionar de forma vivencial sobre la geometria i, especialment, sobre la tecnologia de les estructures de Leonardo.


Es tracta d'una proposta didàctica desenvolupada pel Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) que ens duu la Societat Balear de Matemàtiques. L'activitat està especialment indicada per als nins de Primària, sobretot els més grans, però també hi poden participar els d'Infantil. Podeu trobar més detalls a la web Leonardome.

Serà el dimarts de la propera setmana, dia 12, a les 17:00, al porxe de l'edifici de primària.

No vos ho perdeu, és una oportunitat única de poder gaudir d'aquesta activitat a la nostra escola! I ja sabeu, les matemàtiques també poden ser divertides!


I aprofitam per recordar-vos que demà dimecres és la darrera sessió dels tallers sobre educació emocional que hem tengut al llarg del trimestre. En concret, demà continuarem amb el tema de millora de la comunicació. Serà a les 17:30 i hi poden participar pares i fills.