divendres, 8 de març del 2019

L'APIMA amb la igualtat

Avui és el Dia internacional de la Dona, i per això, més que mai, l'APIMA vol reafirmar el seu compromís amb la igualtat entre dones i homes.

Fa temps que ja existeix una igualtat sobre el paper, però totes i tots sabem que aquesta igualtat no s'ha plasmat en la societat. Les dones continuen patint discriminació laboral, bretxes salarials o situacions d'assetjament que no es poden tolerar per més temps. Volem una societat lliure amb una igualtat real.

Com a mares i pares, el nostre paper és fonamental per dur endavant aquest canvi. Tot comença per ensenyar a les nostres filles i fills, amb el nostre exemple, que l'educació és cosa de mares i pares per igual, que els rols femenins i masculins són cosa del passat. Les nostres nines i nins han de créixer, tant a casa com a l'escola, en un ambient de llibertat, respecte i igualtat. Perquè volem que les nostres filles puguin ser les científiques, directives o presidentes del govern del demà, sense més barreres ni sostres de vidre.



Avui l'APIMA ha volgut participar en la celebració del dia de la dona decorant els edificis d'Infantil i Primària amb globus de color violeta.

Per altra banda, l'APIMA se suma al manifest de FAPA Mallorca per una coeducació a casa.