diumenge, 25 d’octubre de 2020

Assemblea de Socis - Curs 2020-2021

Dia 22 d’octubre, dijous, es va celebrar l’Assemblea General d’APIMA a la sala d’actes de la ELM de Palmanyola. Durant l’assemblea es van aprovar els pressupostos i el tancament comptable del 2019, es van explicar les activitats que es volen realitzar durant aquest curs tan atípic degut a la pandèmia mundial i els descomptes als socis que estàn vigents durant el present curs. 

També es va valorar molt positivament l’esforç que realitza la nostra APIMA per a realitzar les activitats extraescolars. De fet, som una de les poques escoles de Mallorca on es realitzen activitats extraescolars durant aquest curs escolar.

Per altra banda, l’APIMA va reiterar el seu compròmis en seguir treballant amb la direcció del nostre centre en temes com:
  • la tradicional bunyolada, on membres de l’APIMA fan bunyols al centre perquè l’alumnat vegi de primera mà la seva elaboració  • el suport voluntari d’alguns membres d’APIMA durant l’entrada i la sortida dels infants del centre  
  • la realització de les tradicionals fotografies de Nadal, tot i les dificultats organitzatives i de gestió afegides per les restriccions sanitàries vigents.

Volem agraïr especialment la participació de tots els assistents, especialment en aquests moments en que la pandèmia ens obliga a reduir aforament, seguir la normativa de distanciament social, etc.  De fet, la dificultat de garantir el compliment de la normativa sanitària va fer impossible poder oferir l’habitual servei de ludoteca infantil durant la celebració de l’assemblea.  

Finalment, volem donar la benvinguda a les noves incorporacions a la junta d’APIMA:
  • Maricarmen Abraham Miro
  • Celia Anaya Bujosa


Un curs més, feim escola!