dimecres, 17 de febrer del 2021

DISCIPLINA POSITIVA FAMILIAS I

     Després de l'èxit de la xerrada d'introducció a la Disciplina Positiva que va impartir la psicóloga Nuria Miranda, us oferim la possibilitat d'assistir a un curs on aprofundirem més en els conceptes i en la part pràctica de la Disciplina Positiva. Aquest curs ens donarà eines i recursos per aplicar de forma exitosa els principis de la Disciplina Positiva i així enfortir i millorar la relació amb els nostres fills i filles sense crits ni càstigs sinó des de l'amor i l'empatia.

    El curs té una duració de 6h dividida en 3 sessions de 2h cada una que es realitzaran els dies 3, 10 i 17 de març de 17 a 19 h. L'APIMA ofereix aquest curs, valorat en 45€, de forma gratuïta a les famílies sòcies que ho desitgin. Apuntau-vos al formulari següent per reservar la vostra plaça, vos hi esperem!


https://forms.gle/g3Pw3g4stiSu2BKe9

Tras el éxito de la charla de introducción a la Disciplina Positiva que impartió la psicóloga Nuria Miranda, os ofrecemos la posibilidad de asistir a un curso donde profundizaremos más en los conceptos y en la parte práctica de la Disciplina Positiva. Este curso nos dará herramientas y recursos para aplicar de forma exitosa los principios de la Disciplina Positiva y así fortalecer y mejorar la relación con nuestros hijos e hijas sin gritos ni castigos sino desde el amor y la empatía.


El curso tiene una duración de 6h dividida en 3 sesiones de 2h cada una que se realizarán los días 3, 10 y 17 de marzo de 17 a 19 h. La APIMA ofrece este curso, valorado en 45 €, de forma gratuita a las familias socias que lo deseen. Apuntaos en el siguente formulario para reservar vuestra plaza, os esperamos!

https://forms.gle/g3Pw3g4stiSu2BKe9