diumenge, 7 de novembre del 2021

ASSAMBLEA DE SOCIS - CURS 2021-2022

 Dia 26 d’octubre, dimarts, es va celebrar l’Assemblea General d’APIMA a la sala multiusos de l'escola. 



Durant l’assemblea es van aprovar els pressupostos i el tancament comptable del 2020, es van explicar les activitats que es volen realitzar durant aquest curs i els descomptes als socis que estàn vigents durant el present curs. 

També es va valorar molt positivament l’esforç que realitza la nostra APIMA per a realitzar les activitats extraescolars. 

Per altra banda, l’APIMA va reiterar el seu compròmis en seguir treballant amb la direcció del nostre centre en temes com:
  • la tradicional bunyolada, on membres de l’APIMA fan bunyols al centre perquè l’alumnat vegi de primera mà la seva elaboració.


  • el suport voluntari d’alguns membres d’APIMA durant l’entrada i la sortida dels infants del centre.
                     
  • la realització de les tradicionals fotografies de Nadal, tot i les dificultats organitzatives i de gestió afegides per les restriccions sanitàries vigents.


Volem agraïr especialment la participació de tots els assistents, especialment en aquests moments en que la pandèmia ens obliga a reduir aforament, seguir la normativa de distanciament social, etc.  De fet, la dificultat de garantir el compliment de la normativa sanitària va fer impossible poder oferir l’habitual servei de ludoteca infantil durant la celebració de l’assemblea.  

Finalment, volem donar la benvinguda a les noves incorporacions a la junta d’APIMA:

  • Sergio Valiente Bastante.
  • Juan José Ripoll Martí.
També volem donar les gràcies per aquests anys de molt d'esforç i feina a la junta d'APIMA a:

  • María del Mar Vich Ramis
  • Soraya Benthami Mora    


    Un curs mès, feim escola!