dilluns, 9 de novembre del 2015

LLEGIM EN FAMÍLIA

Després de assistir aquest dissabte a la reunió informativa de Llegim en família, molt profitosa i estimulant, vos animam a participar en aquest projecte.


Aquest projecte pretén animar i activar a la lectura per plaer a tota la família, començant per nosaltres, transmitent als nostres fills la importància de la lectura tant per l'èxit escolar com per  la vida, o per els qui encara no han trobat aquest plaer "aprofitar-nos" dels nostres fills per començar amb ells aquest camí

No hem d’explicar que la lectura és fonamental per millorar la comprensió lectora, i que tots els estudis i estadístiques senyalen aquesta com un indicador fonamental en l’èxit educatiu. Però el que sí cal explicar és que aquests mateixos estudis mostren una relació directa entre l’ambient lector a la família i la puntuació a les proves de competències dels alumnes. Per això ens permetem la generalització de dir que de famílies lectores neixen nins lectors.

Avui vos recomanam aquest llibre:




















LLEGIU JUNTS!! Llegir amb companyia ajuda al nostre fill a mirar i interpretar les imatges, a compartir i intercanviar, a trobar el detall inesperat. 
Llegir amb la mare o el pare és segurament la motivació més decisiva per llegir