diumenge, 23 de desembre del 2018

Exhibicions extraescolars (i esdeveniment sobre esports mentals)

Aquesta setmana hem pogut gaudir de les exhibicions de les activitats extraescolars. Aquí vos deixam una foto de cada una.

Destacar que el dijous vàrem tenir la diada d'escacs i jocs d'estratègia, que va ser oberta a tots els nins i pares de l'escola, i on vàrem poder conèixer un bon grapat de jocs, a més de poder jugar amb el tauler gegant d'escacs.

Si vos heu quedat amb ganes de més jocs d'estratègia, volem recomanar-vos un esdeveniment molt interessant sobre els esports mentals. És el II Open Mindsports, que organitza en José Luis, el nostre monitor d'escacs i jocs d'estratègia. Serà el dissabte 29 a l'Àgora Portals. Es podrà jugar i assistir a xerrades (fins i tot d'un campió del món) sobre diferents jocs, on  explicaran com es juga i quins beneficis poden aportar als nins. I la guinda final serà un concert molt especial, relacionat amb els escacs, amb músics venguts des d'Argentina o Grècia. Una oportunitat única de disfrutar de tot això a Mallorca. Vos deixam el cartell al final del post.

Patinatge

Play English

Escacs i jocs d'estratègia