dilluns, 31 d’agost del 2020

Reunió amb el director del Centre sobre l'inici del curs

Avui, dia 31, la Junta de l’APIMA hem tengut una reunió amb en Biel, el director del Centre, per explicar-nos els detalls de l’escenari B del pla de contingència i de les principals novetats de cara al començament de curs. 


Us volem transmetre els punts més importants que hem tractat. I volem aprofitar per donar les gràcies a en Biel per la seva atenció, donant-nos tota la informació i contestant tots els nostres dubtes. Tengueu en compte que és una previsió, perquè com sabeu les instruccions van canviant dia a dia.


Grups

En l’escenari B els grups no poden tenir més de 20 alumnes. Hi ha canvis respecte del pla de contingència aprovat el juliol. Es desdoblaran en dos grups tots els cursos de 1r a 4t de Primària. 5è i 6è donaran lloc a 3 grups, un d’ells mixt, amb alumnes dels dos nivells. A Educació Infantil hi haurà un únic grup per a cada curs. Aquests grups (11 de Primària i 3 d’Infantil) són els anomenats grups estables (o grups bimbolla). Aquests grups no es poden mesclar en cap moment dins de l’escola. Recordau que de totes formes hauran de dur mascareta i respectar les distàncies de seguretat.


Inici de les classes

Com segurament haureu llegit en els mitjans de comunicació, els centres amb més de 150 alumnes han de començar gradualment el curs. En el nostre centre es farà així:

  • Dijous 10: Educació Infantil
  • Divendres 11: 1r, 2n i 3r de Primària
  • Dilluns 14: 4t, 5è i 6è de Primària


Escola matinera, menjador i activitats extraescolars

L’organització d’aquests serveis és molt complexa perquè en tot moment s’han de mantenir separats els grups estables. El centre farà arribar una enquesta on-line als pares perquè indiquin la seva previsió de cara a la utilització d’aquests serveis. És molt important que empleneu l’enquesta. El menjador està garantit, almenys per als alumnes que hi queden a diari. L’escola matinera i les extraescolars dependran de diversos factors.


Entrada a les aules

Abans de començar el curs ens donaran més detalls, però us podem avançar que l’entrada serà entre les 8:50 i les 9:00 i que es farà per les 4 portes, segons el curs. Els alumnes de 3 anys entraran pel carrer Magnòlies, per la porta del pati d’Infantil. Els de 4 i 5 anys ho faran per l’entrada habitual d’Infantil del carrer Gardènies. De 1r a 4t de Primària entraran per la porta habitual de Primària del carrer Gardènies. Els de 5è i 6è de Primària ho faran pel carrer Magnòlies, per la porta dels cotxes. La puntualitat és molt important, enguany més que mai.

Tingueu present també que enguany no pot entrar cap pare o mare al recinte de l’escola (amb l’excepció dels de 3 anys).


Reunions d’inici de curs

Com és habitual, els alumnes d’Infantil les faran abans de començar el curs, mentre que els de Primària serà una vegada ja començat. Encara no és segur si se faran de manera presencial (per tandes) o telemàtica.