dijous, 28 de gener del 2021

INTRODUCCIÓN A LA DISCIPLINA POSITIVA

Iniciem com cada any les nostres conferències per a complementar l'educació dels nostres fills, enguany i inicialment han de ser en línia obligatòriament, per la qual cosa tots els que tingueu algun problema per a accedir posar-vos en contacte amb APIMA, mitjançant el nostre WhatsApp o telèfon, per a ajudar-vos.

    La primera xerrada (dimecres 3 febrer) impartida per una psicòloga, versa sobre la disciplina positiva, model educatiu basat en la comprensió del comportament dels nens i la manera d'abordar la seva actitud, per a guiar-los de manera positiva i afectiva però sent fermes i respectuosos. Els seus aspectes fonamentals són l'amor, l'enteniment i l'empatia, per a poder gaudir en família amb un clima distès i agradable, amb les disputes justes i controlades.
Enlace de acceso:
https://us02web.zoom.us/j/83666045325?pwd=ODdmYmU0L1pkOTRnSzBUNWg2SUNGQT09


Iniciamos como cada año nuestras conferencias para complementar la educación de nuestros hijos, este año e inicialmente han de ser online obligatoriamente, por lo que todos los que tengáis algún problema para acceder poneros en contacto con APIMA, mediante nuestro WhatsApp o teléfono, para ayudaros. 

    La primera charla (miércoles 3 de febrero) impartida por una psicóloga, versa sobre la disciplina positiva, modelo educativo basado en la comprensión del comportamiento de los niños y la forma de abordar su actitud, para guiarles de forma positiva y afectiva, pero siendo firmes y respetuosos. Sus aspectos fundamentales son el amor, el entendimiento y la empatía; para poder disfrutar en familia con un clima distendido y agradable, con las disputas justas y controladas.