dimarts, 22 de desembre del 2020

BON NADAL

  Aquest any 2020 ha estat molt diferent per a tots però hem après que hi ha coses meravelloses per descobrir, que ens falta molt per aprendre i que és necessari unir esforços davant situacions difícils.
 
 Des de l'APIMA ens enforcem dia a dia perquè aquestes dificultats no aturin la nostra activitat. Gràcies a aquest esforç hem pogut: oferir els llibres amb descompte, mantenir la tradicional BUNYOLADA, gestionar la compra dels llibres d'anglès, organitzar les fotos de NADAL, seguir oferint activitats extraescolars per totes les edats (PATINATGE, ROBOTICA i PLAY ENGLISH), mantenir l'arribada del patge real pels més menuts (dimarts 22 de desembre), regalar una botella d'hidrogel unipersonal, aportar voluntaris que ajuden a mantenir la seguretat vial a l'entrada i sortida del centre, i continuar oferint xerrades d'experts en temes diversos d'interès per a la nostra comunitat educativa (esteu atents perquè els pròxims mesos n'arribaran moltes més!). Sempre cercant els millors preus per a totes les activitats que organitzem.

 A més a l'APIMA mantenim intacte la motivació per aconseguir que, durant aquesta època de l'any tan màgica com es Nadal, segueixi encesa la flama de la il.lusió gràcies a la cooperació dels nins i nines des de casa i a l'esforç i dedicació de na Cati i na Xisca. Aqueste treball conjunt ha permès que tenguem l'escola ben adornada i preciosa amb la decoració nadalenca feta entre tots.https://drive.google.com/file/d/1VVydyaqurVkrK10q8cM-U1jlbs34t1tx/view?usp=sharing

 Gràcies a tots per confiar en l'APIMA i per continuar col.laborant i sumant en uns moments tan necessaris. També volem agrair l'ajuda i col.laboració constants de l'Ajuntament de Bunyola, l'ELM de Palmanyola i la direcció del centre. Com més som més sumam, per això el nostre desig de seguir augmentant el nombre de col.laboradors i socis d'APIMA. No ho dubteu, uniu-vos: tots junts tenim més força, tot junts feim escola!

          Els nostres millors desitjos pel 2021 i molt bones festes!