divendres, 4 de desembre del 2020

LLIBRES RECOMENATS PER NADAL

 El proper dijous dia 10 a les 18:00, Gloria Forteza Rei propietària de la llibreria Embat ens explicarà les novetats editorials per aquestes festes tan especials. Aquesta és una bona oportunitat per iniciar o consolidar l’hàbit de la lectura entre les nines i els nins. Per motius sanitaris derivats de la COVID, la xerrada serà en línia a través de la plataforma ZOOM (zoom.us).

           APUNTA’T:https://forms.gle/LN4VKdSchfqGcmpH8

 Per tal de poder ajustar el contingut de la xerrada, indicau-nos l’edat dels vostres fills i filles.

La llibreria EMBAT vos oferirà el millor preu per a aquestes festes si sou socis d’APIMA. Contacte: Pge. Papa Joan XXIII 5, Palma. 971713360. www.embatiquars.com.

         Llibres recomanats per NADAL


El próximo jueves día 10 a las 18:00, Gloria Forteza Rey propietaria de la librería Embat nos presentara las novedades editoriales para estas fiestas tan señaladas. Esta es una buena oportunidad para iniciar o consolidar el habito de la lectura entre las niñas y los niños. Por motivos sanitarios derivados de la COVID, la charla será en línea a través de la la plataforma ZOOM (zoom.us).

    APUNTATE:https://forms.gle/LN4VKdSchfqGcmpH8 

La librería EMBAT os proporcionara el mejor precio para estas fiestas si sois socios de APIMA. Contacto: Pge. Papa Joan XXIII 5, Palma. 971713360. www.embatiquars.com.