divendres, 27 de novembre de 2020

LLIURAMENT DE BOTELLES REUTILITZABLES

     Fa dues setmanes, el Batle de Bunyola Andreu Bujosa i la regidora de Medi Ambient i Cultura Magdalena Palao varen visitar el centre escolar CEIP GASPAR SABATER, i varen lliurar botelles reutilitzables a tot l'alumnat del centre. L'objectiu d'aquesta actuació és reduir el consum de botelles de plàstic d'un sol ús.

      El nostre centre fa anys que compte amb una comissió ambiental que té entre els seus objectius principals: continuar amb la correcta separació dels residus que es generen a l'escola i fomentar l'ús de carmanyoles i altres recipients reutilitzables.

 Lliurament de botelles reutilitzables


    Hace dos semanas el alcalde de Bunyola Andreu Bujosa y la regidora de Medio Ambiente y Cultura Magdalena Palao visitaron el centro escolar CEIP GASPAR SABATER, y repartieron botellas reutilizables a todos los alumnos del centro. El objetivo de esta medida es reducir el consumo de botellas de plástico de un solo uso.

      Nuestro centro hace años que cuenta con una comisión ambiental que tiene entre sus objetivos principales: continuar con la correcta separación de los residuos que se generan en la escuela y fomentar el uso de fiambreras y de recipientes reutilizables.