dimecres, 11 de novembre del 2020

Relleu en APIMA CEIP Gaspar Sabater

Després de l'Assemblea 2020 d'APIMA i amb les noves incorporacions s'ha celebrat la primera Junta on he estat elegida per unanimitat com a nova presidenta.

Vull agrair la confiança que tots els membres de la Junta d’APIMA han dipositat en mi. Començ aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar. Estic especialment agraïda a na Teresa Lagar, fins ara presidenta, per tot el seu suport durant aquesta transició i per la seva voluntat de seguir sumant com a vicepresidenta: la seva feina durant tots aquests anys és una inspiració. Em poso a disposició de totes les famílies sòcies per a continuar treballant tots junts pel benestar de les nostres filles i fills.


Maria del Mar Vich


Maria del Mar Vich pren el relleu de Mª Teresa Lagar
Maria del Mar Vich toma el relevo de Mª Teresa Lagar


ENTRE TOTS FEIM ESCOLA


Después de la Asamblea 2020 de APIMA y con las nuevas incorporaciones se ha celebrado la primera Junta donde he sido elegida por unanimidad como nueva presidenta. 

Quiero agradecer la confianza que todos los miembros de la Junta de APIMA han depositado en mí. Comienzo esta nueva etapa con mucha ilusión y ganas de trabajar. Estoy especialmente agradecida a Teresa Lagar, hasta ahora presidenta, por todo su apoyo durante esta transición y por su voluntad de seguir sumando como vicepresidenta: su trabajo durante todos estos años es una inspiración. Me pongo a disposición de todas las familias socias para continuar trabajando todos juntos por el bienestar de nuestras hijas e hijos.


Maria del Mar Vich