dimarts, 10 de novembre del 2020

Emotiu comiat d'Esperança Seguí i Jaume Cañelles per la seva jubilació

 



Fa una setmana va ser el darrer dia de feina d'Esperança Seguí i Jaume Cañelles per la seva jubilació. Ens hauria agradat poder fer una gran festa per acomiadar-los, se la mereixen! Malauradament la situació sanitària actual de pandèmia no ho ha permès.

Així i tot, no hem volgut deixar d'agrair des d’APIMA, la gran labor realitzada per aquests dos docents. Per això, la nostra Presidenta, Teresa Lagar, en nom de tota sa família APIMA, els ha entregat unes peces de ceràmica dedicades i unes capsetes de bombons, durant el petit comiat que s'ha fet a l'escola, que mostren el nostre sentir:

“A Esperança Seguí en agraïment a tota una trajectòria educant, ensenyant i compartint valors a diverses generacions a Palmanyola. Un bon professor, mai s'oblida!”

“A Jaume Cañelles, professor i director d'aquest centre durant diversos anys.”

Finalment, desitjam a Esperança i Jaume molta sort en aquesta nova etapa. Gaudiu molt i recordau que aquí teniu casa vostra!   

Tots junts feim escola!



L'APIMA agraeix enormement a LAVIR.CERAMICA l'elaboració exclusiva d'aquestes precioses palanganes i enciamera a joc. 

Si voleu conèixer les propostes del seu taller de ceràmica a S'Esgleieta podeu consultar la nova web www.lavirceramica.com

Animau-vos, us encantarà!