dijous, 10 de desembre de 2020

REGAL DE NADAL

    Des d'APIMA volem agrair el gran esforç que realitza tota la comunitat educativa del nostre centre  per afrontar aquest curs tan complicat. Un esforç col.lectiu que fa possible mantenir l'activitat docent, l'escola matinera i l'oferta d'activitats extraescolars.

    Aquest any pensant en col.laborar amb aquest esforç, APIMA ha fet entrega a tots els que formen aquesta gran familia (alumnat, professorat, personal laboral, monitors, etc.) de botelletes de gel hidroalcohòlic individuals que ens ajudaran a seguir complint la normativa sanitària vigent.

    Moltes gràcies a tots. Tots junts feim escola!

Regal de NADAL


    Desde APIMA queremos agradecer el gran esfuerzo que realiza toda la comunidad educativa de nuestro centro para afrontar este curso tan complicado. Un esfuerzo colectivo que hace posible mantener la actividad docente, la escola matinera, el servicio de comedor y la oferta de actividades extraescolares.

    Este año hemos pensado en colaborar con ese esfuerzo, APIMA ha realizado la entrega a todos los que forman esta gran familia (alumnado, profesorado, personal laboral, monitores, etc.) de unas botellas de gel hidroalcohólico individuales que nos ayudan a seguir cumpliendo con la normativa sanitaria vigente.

    Muchas gracias a todos. ¡Todos juntos hacemos escuela!